Скъпи приятели,
За нас е удоволствие да ви предоставим отново иновативната услуга за скоростно обслужване на фестивалните барове "Speed.Bar". С нея бързо, лесно и удобно можете да поръчате напитки, без да губите време в чакане на дълги опашки. Системата е създадена за браузъра на смартфона ти (Android и iOS) и позволява поръчки и плащане с кредитна или дебитна карта онлайн в реално време. След като поръчаш и плащането ти е потвърдено, Speed.Bar ви индикира чрез получаване на баркод на смартфона. С него трябва да отидете до Speed.Bar-а, откъдето да вземете своята поръчка, сложена в удобен за носене пакет. Всичко това само за няколко минути, докато се наслаждавате на страхотните артисти на A to JazZ, при това без да се отделяте от компанията си!

Какво е Speed.Bar?
Speed.Bar e виртуален бар за браузъра на смартфона ти, разработена от лидера на пазара за електронни плащания у нас ePay.bg. С него можеш да поръчаш и платиш сигурно и бързо своите напитки по време на фестивала. Именно физическото изпълнение на поръчката и плащането в брой (наливане на бира, връщане на ресто и т.н.) губи най-много време във висене пред бара. Трябва ти само смартфон, банковата ти карта и мобилен интернет. Можеш да поръчаш дори идвайки към фестивала или бара и когато пристигнеш, просто да вземеш питието си. Вместо ти да чакаш бара, Speed.Bar чака теб.

Как да си поръчам бързо, лесно и сигурно?
Влизаш в браузъра на смартфона си (Android и iOS). Пишеш в полето atoz.speed.bar. На екрана се появява главната страница с бутон поръчай. Натискаш го и виждаш цялото меню на Speed.Bar. Избираш своите питиета с натискане или слайд върху продукта. След като потвърдиш поръчката си, ще ти излезе формата за попълване на банковите данни на твоята кредитна или дебитна карта. Попълваш номера, името си и трицифрения секюрити код, намиращ се на гърба на картата ти, и потвърждаваш данните. Системата от своя страна също ще ти потвърди поръчката. След минута-две ще получиш индикация на смартфона си, заедно с баркод, което означава, че поръчката ти е готова и те чака на Speed.Bar-a. Отиваш на него, операторът ти сканира баркода от телефона и ти взимаш това, което си платил. Общо 3 минути. Гот, нали?

С каква банкова карта мога да използвам услугата?
Можеш да платиш с всяка банкова карта, издадена от български оператор. Такива са VISA, Mastercard и БОРИКА.

Сигурно ли е?
ePay.bg e най-големият и сигурен оператор на електронни плащания в България. Системата работи от 1999 г. и сега компанията отговорно оперира с 95% от българския електронен пазар. ePay.bg има най-високия сертификат за сигурност, издаден от VISA и Mastercard. Предлаганите от системата услуги се ползват от почти всички банки в страната, от финансови и държавни институции.

Платформата Speed.bar е разработка и собственост на ePay.bg ("Ипей" АД), както и нейн оператор. В тази връзка, A to JazZ Festival не носи отговорност за причинени вреди или неудобства от какъвто и да е характер при ползването на Speed.Bar.

За инфо: 02/ 921 08 50 или във Facebook – Speed.Bar